algemene vragen

Nee, wij hebben geen algemene bezoekersadres. Alleen op afspraak of tijdens onze kookworkshops!

webshop vragen

Bij ons kun je gemakkelijk met IDeal betalen of met onze cadeaubonnen.

Je kunt bij ons je vervoeder kiezen! PostNL, DHL of Homerr!

Wil je snel jouw aankoop ontvangen zorg dan dat je voor 14:00 uur hebt besteld. dan heb je uiterlijk binnen 2 werkdagen.

Wil je een duurzamere keuze maken? Kies dan via Homerr. De verzendtijd is dan wel langer, maar de kosten zijn dan ook goedkoper.

Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvangt je een e-mail met je trackingnummer. Heb je het niet ontvangen kan het zijn dat je niet je juiste mailadres hebt doorgegeven. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via hello@veggielove.nl.

kookworkshop vragen

De data van onze kookworkshops kun je vinden in onze shop!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de eerst volgende datums? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Onze open workshops zijn gebaseerd op basis van individuele inschrijvingen. Deze workshops gaan door bij deelname van minimaal 8 deelnemers.

Indien de groepsgrootte te klein is, zullen wij alle deelnemers 4 dagen voor aanvang op de hoogte stellen en de betalingen crediteren of indien gewenst de workshop verzetten naar een alternatieve datum.

Yeb! wij geven alleen vegan kookworkshops. 

Ja zeker! Dat kan alleen op aanvraag. Dat kan via onze contactformulier die je in het menu onder contact kunt vinden. Dan kun je gelijk al je wensen doorgeven. 

Max. 26 personen!

Onze kookworkshops worden op een prachtige ruime locatie gegeven in Nijmegen! 

Nieuwstadweg 37
6545 AM Nijmegen

Ja zeker! Je kan bij ons gratis parkeren en zijn voldoende parkeerplekken.

  • vanaf station Dukenburg duurt de reis minimaal 7min.
  • vanaf Nijmegen centraal duurt de reis minimaal 16min.
 

Lijn 11 stopt voor de deur! 

Lijn 2 is 7 min lopen vanaf de bushalte.

Mocht je een workshop willen annuleren dan kan je geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren COVID gerelateerd is.
Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid dan heb je wel recht op een terugbetaling.

  • Bij annulering tot 10 dagen voor het event worden er verder geen kosten in rekening gebracht
  • Bij annulering tussen 10 en 2 dagen voor aanvang van de workshop zijn de kosten 50% van de prijs per persoon van de workshop.
  • Bij annulering vanaf 48 uur voor aanvang van de workshop zijn de kosten 100% van de prijs per persoon van de workshop.
 

Let op! Indien een persoon niet kan komen opdagen mag hier altijd een ander iemand voor in de plaats deelnemen aan de workshop.

Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de bestelnotitie. Vergeten te melden? Je kan altijd even er achteraan bellen of mailen. 😉 

cadeaubon vragen

Als je onze cadeaubon heb gekregen dan vind je op de cadeaubon een code. De code voer je in tijdens het betalen. Dan wordt het bedrag automatisch aangepast bij het afrekenen. 

Wij hebben cadeaubonnen ter waarde van €50, €75, en €100. 

Onze cadeaubonnen kan je uitgeven aan een van onze kookworkshops, onze coaching trajecten en onze producten om de webshop.

Onze cadeaubonnen zijn 2 jaar na aankoop geldig.

Nee, alleen onze eigen cadeaubonnen kunnen wij aannemen.