Gebaseerd op de holistische theorie

Leefstijl & voedingscoach

Bij een holistische benadering gaan we ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Vandaar dat we hier jouw gezondheid ook in totaliteit benaderen. Met aandacht voor het totale leven, niet alleen voor onze lichaam, maar ook voor onze geest, onze gedachten en onze emoties.

Laat mij jou helpen begrijpen wat jij nodig hebt.

hoe ga ik te werk?

Werkwijze

Tijdens een gratis online intakegesprek, luister ik graag naar jouw verhaal en wat je wilt veranderen en bereiken. Bereid je goed voor, want ik wil alles van je weten. Het draait namelijk niet alleen om wat je eet, maar ook om wat jou energie geeft en wat neemt jou energie over de dag. Denk aan: werk, relaties, familie, omgeving en wat je doet in je vrijetijd. Ik werk graag samen met vrouwen die zich 100% willen inzetten voor hun (persoonlijke) ontwikkeling en gezondheid.

Een-op-een

Ik werk alleen met een-op-een consults, waarom? Omdat elk mens uniek is en het op dat moment alleen om jou draait. Op die manier kan ik jou het beste adviseren/helpen over het meest passende en impactvolle traject voor jou.

Locatie

In het mooie boerderijtje midden in de wijk Gildenkamp, zit mijn praktijkruimte.

Nieuwstadweg 37 6545 AM Nijmegen

Bereikbaarheid:

gratis parkeren
lijn 11 stopt voor de deur

de investering

De totale investering van jouw persoonlijke traject is:

436,- incl btw.

5 x een-op-een sessies
2 maanden begeleiding per mail.
1 x Health poster - Holistische schijf-van-vijf

nice to meet you!

Over mij

Mijn naam is Lisa van Heusden. Ik ben oprichter van Veggie Love, voedingsdeskundige en kooklerares! 

Ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en vanuit dat principe help ik mannen en vrouwen om vanuit hun innerlijke kompas en hun natuurlijk kracht te leven.

Dit start bij het begrijpen en leren kennen van jezelf en jouw lichaam. Met liefde help ik jou met het ontdekken wat jouw blauwdruk is en welke voeding en leefstijl keuzes het beste aansluiten bij jouw behoeftes. Zo kun jij de beste en meest gezonde versie van jezelf zijn.