hi Beauty,

nice to meet you

Mijn naam is Lisa, geboren en getogen in Almere in de Kruidenwijk. Inmiddels woon en werk ik in Nijmegen. Ik heb op veel verschillende plekken in Nederland gewoond. Aan de kust, in de bruisende stad en op het platteland. Conclusie? Ik ben een stadsmeid, maar met groene vingers en een sustainable & vintage heart. 

Ik ben de drijfkracht achter Veggie Love. Met veel liefde en passie deel ik mijn opgedane kennis, studies & ervaringen met jullie met mijn gevarieerde en sfeervolle vegan kookworkshops.

Liefs, Lisa

mijn kijk op

voeding

Los van dat ik het belangrijk vind dat mijn voeding al mijn zintuigen moet kietelen, vind ik het ook belangrijk dat het gezond is. Voeding geeft ons smaak & sensatie, maar ook een basis om te leven. 

Het is onze eigenkeuzen wat wij in ons lichaam stoppen. Nu wordt het ons niet heel gemakkelijk gemaakt. Omdat de focus van de voedingsindustrie niet op de gezondheid van de mens richt. Veel van ons voedsel wordt gemanipuleerd om massaproductie mogelijk te maken, Het is triest, maar de realiteit. 

Gelukkig kunnen wij daar degelijk zelf wat aan doen. Op mijn website en social media deel ik vooral veel over natuurlijk genezen, heerlijke gezonde vegan recepten en andere gezondheidstechnieken die direct toepasbaar zijn. Ik geloof dat voeding het beste ingangspunt is op weg naar totale gezondheid en levensgeluk.

Things I Love

ik ben meestal te vinden..

in de keuken

Was te verwachten. Ik ben niet voor niets een kookschool begonnen. Koken zit er al in vanaf kleins. Het is mijn passie

in mijn tuin

Sinds ik me ben gaan verdiepen, wat voeding met ons doet en er meer bewust ben over wat ik eet, ben ik in 2020, samen met mijn familie onze eigen moestuin begonnen.

op de dansvloer

Mijn liefde voor muziek zit dieper dan diep en dansen is mijn enige echte uitlaatklep. Mij vind je dan op salsa feestjes! Muziek tijdens mijn workshops is ook niet te vermijden.

kookschool en holistisch coaching praktijk

Over veggie love

Wat begon in 2018 als een blog over plantaardig eten, is het de afgelopen jaar uitgegroeid tot een coaching praktijk, kookschool en inspiratieplatform. 

Mensen helpen om te stralen van binnenuit en de wereld een beetje mooier maken is de motivatie waaruit Veggie Love is ontstaan.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te motiveren, om gezond te leven. en ze weer in contact te brengen met hun kern en innerlijke kompas, zodat zij vanuit hun natuurlijke kracht kunnen gaan leven. 

powerd by

veggies

“Everything you give attention grows”

e-mail updates

Keep me in the loop!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met exclusieve tips & tricks voor een stralend en gezond leven.